Borotvakés ikon

Foglalj időpontot online

Időpontot kérek Larionhoz

Larionhoz az alábbi linken keresztül egyszerűen és gyorsan be tudsz jelentkezni!

Időpontot kérek Renátóhoz

Renátóhoz az alábbi linken keresztül egyszerűen és gyorsan be tudsz jelentkezni!

Vendégeink mondták

Kisfiammal voltunk Larionnál, nagyon frankó frizurát csinált neki, mindenki el volt ájulva tőle az oviban 🙂 Azóta oda jár a férjem is. Pontos, precíz, igényes, jófej, hamarosan mennek hozzá megint a fiúk.
Ildikó
Először voltam a Borzas Barberban, de visszatérő vendég leszek. Minőségi, precíz munkát végzett Larion. Beérkezéskor egyből itallal kínáltak. Az üzlet díszítése is tetszik nagyon. És az árak is jók.
Krisztián
Szakállat szoktam igazíttatni, Larionnál is és Renátónál is mindig nagyon elégedett voltam, kedvezőek a tapasztalataim: figyelmesek, pontosak, ügyesen és alaposan dolgoznak - manufaktúra, nem futószalag. Volt alkalmam összehasonlítani más helyekkel is - ha tehetem, csak ide jövök.
Dávid
Örülök hogy betévedtem hozzájuk, mert rendkívül igényes, precíz munkát végzett Larion, nem is kérdés hogy legközelebb visszatérek-e 😀
Dani
Nagyon kellemes az üzlet, a fodrász srác laza, jófej és jól is dolgozott. Mindenkinek ajánlom!
Donát
Nagyon kellemes az üzlet, a fodrász srác laza, jófej és jól is dolgozott. Mindenkinek ajánlom! Első alkalom és hibátlan lett a séró! Csak ajánlani tudom a Borzas Barber csapatát és Renátó mestert!
Péter
Igényes, profi, tiszta hely. Minőségi hajvágást kaptam, maximális odafigyeléssel, figyelembe véve a pontosságot, higiéniát és a járvány által megkövetelet szükséges intézkedéseket is. Először jártam itt, viszont ezek után is ide fogok. 5/5.
Róbert
Aranykezu barberek, szuper hangulat mindenkeppen ajanlott!
Gabriel
Első alkalommal voltam szakáll igazításon. Remek hely és szakemberek,csak ajánlani tudom.
Milán
Larionnál voltam pár napja. Nagyon profi volt az egész, az online foglalástól kezdve egészen haj/szakáll vágásig és igazításig. Maximálisan elégedett vagyok 🙂
Gergely
Felesleges ide hosszú sorokat írjak, sok barber shop-ba megfordultam már de a Borzas Barber az egyetlen hely ahol mindennel meg voltam elégedve. Ha te is ennyire elégedett szeretnél lenni mint én akkor itt vágatod a hajad!
Dániel
Renátóhoz járok lassan fél éve és teljes mértékben meg vagyok elégedve a munkájával! Közvetlen, precíz barber. Amit még mindenképpen megemlítenék, hogy könnyedén be tudok jelentkezni előre az online felületen bármilyen szolgáltatásra. Csak ajánlani tudom a helyet!
Tamás
Évekig kerestem a számomra tökéletes fodrászatot, erre mit ad isten? Pont a környéken ahol élek megnyílt a Borzas Barber. Profi munka, tiszta környezet, közvetlenek és nagyon precízek. Nem csapják össze és figyelnek minden részletre a legapróbbra is. Csak ajánlani tudom. Remélem sose zárnak be vagy költöznek máshova.😂🙏🏻
Roland
Szuper volt minden, profi munka végzet. A hangulat is nagyon jó volt. És ami fontosabb nagyon korrekt árban dolgoznak. Fix vendég leszek az biztos!
Alessandro
Most költöztem Bp. re a szalon környékére így először jártam náluk . Időpontot hamar kaptam kb. olyan két nap múlva tudtak is fogadni. Van a helynek egy retró feelingje ami nekem nagyon bejön 🙂 Barátságosak , Normális áron dolgoznak és tökéletes frizurát vágtak nekem 🙂
Alex
Mintha az isten küldött volna titeket itt a közelben! Előtte ki kellett járnom a 20. Kerületbe,de mostantol csak hozzátok fogok😉😂
Patrik

Elérhetőségünk

Borzas Barber

ugorj be hozzánk

Bp. 1148 Nagy Lajos Kiràly út. 82/B

Fizetés: 

Készpénzzel és bankkártyával